KLAAR VOOR DE KOMENDE JAREN!

DUURZAME LAK VOOR BUITENHOUTWERK

SIGMA S2U ALLURE: MEEST DUURZAME LAK VOOR UW BUITENHOUTWERK
Schilderwerk buiten heeft meer te verduren dan binnen. Of het nu gaat om het schilderen van houten kozijnen, deuren of meubels, Sigma S2U Allure is een lak die houtwerk beschermt tegen regen, sneeuw, hagel, vorst en hitte.

Voor het optimale resultaat, gebruik de Sigma S2U Allure Primer als grondlaag en daarna Sigma S2U Allure gloss of Sigma S2U Allure satin als mooie duurzame afwerklaag.

Zo bent u klaar voor de komende jaren!

met sigma OPTIMAAL BESCHERMD

OPTIMAAL BESCHERMD MET DUAL GUARD SYSTEM®
Dual Guard System is het bindmiddel dat de duurzaamheid van kleur en glans van Sigma S2U Allure verbetert. DGS is een extra bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt waardoor de lak uitstekend bestand is tegen uv-straling en andere weersinvloeden. Daardoor bent u met Sigma S2U Allure klaar voor de komende jaren!
Zo werkt het Dual Guard System®

DE SIGMA KLEUR VAN HET JAAR 2024


Dynamisch – temperamentvol – stralend

Zin om de muren aan te pakken, maar nog niet zeker in welke kleur? Wat dacht je van de nieuwe kleur van het jaar 2024 Limitless? Limitless is een frisse, warme tint; dit grenzeloos geel is helder en intens genoeg om een power kleur te zijn en tegelijkertijd mild, zodat het zich kan gedragen als neutraal. Limitless kan worden gebruikt als hoofdkleur voor uw kamer of fungeren als een erfrissend contrast bij warme of koele tinten.