Welkom

Pruis Woonbeleving VOF opende op 1 februari 2017 haar deuren. In onze winkel kunt u terecht voor een vakkundig en vrijblijvend advies op het gebied van raamdecoratie, behang, vloeren, gordijnen, buitenzonwering etc. Met ruim 22 jaar ervaring zijn wij in staat om u in de winkel al een “thuis” gevoel te geven. Kom daarom gerust eens langs voor advies of om zelf rond te kijken in onze mooie showroom aan de Noorderbreedte 1 te Elburg.

VLOEREN


De vloer is het hart van het huis. Een goede vloer gaat jaren mee en is de basis van elk interieur. Investeer daarom in een vloer waar u iedere dag weer opnieuw verliefd op wordt. Laat de zonnestralen dansen op uw nieuwe laminaat of voel de warmte van een prachtig tapijt. Pruis Woonbeleving VOF is dé expert op het gebied van harde en zachte vloeren. Kom eens langs bij ons in de winkel en ontdek welke vloer het beste past bij uw woonwensen.

Gordijnen

 

Gordijnen zorgen voor een betoverende sfeer in huis. Speel met de lichtinval door vitrages en overgordijnen met elkaar te combineren en aanschouw het magische effect op uw woning. Gordijnen zijn ook uitblinkers in veelzijdigheid. Ze zorgen voor minder inkijk, een goede isolatie en ze verminderen galm. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment stoffen en geniet van de schoonheid bij u in huis. 

binnen- en buitenzonwering


Als de zon schijnt, wilt u daar buiten volop van genieten. Tegelijkertijd zoeken we in huis de koelte op en houden we de warmte liever buitenshuis. Bij ons vindt u daarom een uitgebreid assortiment binnen- en buitenzonwering in talloze verschillende uitvoeringen en kleuren. Elk type huis vraagt om een andere oplossing. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. 

kasten


Een mooie (inbouw) kast kan uw kamer helemaal afmaken. Iedere kamer heeft zijn eigen karakter. Een luxe kast is dé oplossing om de ruimte optimaal te benutten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een prachtige kast, speciaal op maat gemaakt voor uw woning. Kom snel langs bij Pruis Woonbeleving VOF en laat u inspireren door alle mogelijkheden. 

VERF


Geef kleur aan uw woning met de uitstekende verven van Pruis Woonbeleving VOF. Een kamer krijgt zijn eigen uitstraling en identiteit door elke ruimte een andere kleur op de muur te geven. Behalve dat kleur sfeer geeft aan uw woning, geeft het ook een optisch effect waarmee u een kamer kan vergroten of verkleinen. Kom eens bij ons langs in de winkel en laat ons u adviseren over de mogelijkheden in uw woning.